Gebruiksaanwijzing Henné Color Crème Colorante - Henné Color

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gebruiksaanwijzing Henné Color Crème Colorante

Henna informatie > Kleurcreme

Benodigdheden: een verpakking Crème Colorante kleurcrème, een handdoek, een schaar. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing in de verpakking.


1. Was en droog uw haar.


2. Schud de fles en knip de bovenkant van de dop eraf. Doe de handschoenen aan en leg de handdoek over uw schouders. Breng de crème aan op de haarwortels, en masseer de crème goed in. Breng de crème vervolgens aan tot aan de haarpunten en zorg dat de crème goed verdeeld wordt.


3. Breng het haar samen boven op het hoofd en doe het haarkapje over het haar en eventueel daarom heen uw handdoek voor extra warmte.


4. Verwijder de eventuele klodders crème van uw huid.


5. Laat de crème 10 tot 45 minuten intrekken. Laat de crème minder lang intrekken als uw haar een chemische behandeling heeft ondergaan, zoals een permanent, ontkleuring of ontkrulling. De crème trekt dan veel sneller in het haar.


6. Voeg een beetje water toe en laat de crème schuimen. De crème goed uitspoelen met warm water.


Voorzorgsmaatregelen
Alle produkten van Henné Color voldoen aan de strenge richtlijnen van de Europese Cosmetica wetgeving; zij zijn derhalve niet schadelijk voor uw gezondheid. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing in de verpakking.
  • Bij het eerste gebruik altijd een allergietest toepassen; ook voor een plantaardig produkt kunt u allergisch zijn. Breng een beetje van de crème aan op de binnenzijde van de elleboog en laat deze 24 uur zitten. Als na 24 uur geen allergische reactie heeft plaatsgevonden, kunt u de kleurcrème veilig toepassen.
  • Het wordt aanbevolen om eerst een kleurtest te doen op één enkele haarlok. De crème kan anders reageren naar gelang de aard van onder andere uw eigen haarkleur, de textuur van uw haar, uw gezondheid, andere haarprodukten die u gebruikt, of de chemische behandelingen die het haar heeft ondergaan.
  • Laat minimaal 1 week zitten tussen een chemische behandeling en een behandeling met kleurcrème, en laat vervolgens de kleurcrème slechts 10 tot 15 minuten intrekken in het haar.
  • Kleur nooit de wimpers of wenkbrauwen.
  • Veilig te gebruiken tijdens zwangerschap. 
Copyright Good Scents vof 2017.
All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu