Kleurenkaart Crème Colorante: Welke kleur past bij mij? - Henné Color

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kleurenkaart Crème Colorante: Welke kleur past bij mij?

Henna informatie > Kleurcreme
Onze Kleurindicatie kaart kan u helpen de juiste kleur te bepalen voor uw haar. Het geeft bij benadering een beeld van de gekozen kleur op uw natuurlijke haarkleur. De uiteindelijke kleur kan iets afwijken, omdat Henna gebruik maakt van de eigenschappen van uw haar. Zo zullen bijvoorbeeld de natuurlijke haarkleur, de structuur van het haar en zelfs de gezondheidstoestand van de persoon tijdens de behandeling, invloed uitoefenen op het resultaat.

Probeer eventueel eerst één lok, om het resultaat op uw haar te bepalen.

Grijze haren?
De kleurcrème van Henné Color heeft over het algemeen een goede grijsdekking. Kleuren kunnen feller oplichten op de grijze haren, of de kleur kan onvoldoende pakken, zodat er geen of nauwelijk kleurverschil zichtbaar is. Een chemische kleuring dringt diep in het haar door, en beïnvloedt de stuctuur van uw haar. Henna daarintegen, geeft een beschermende (gekleurde) laag om elke haar. Henna is hierdoor beter voor de structuur van uw haar, maar heeft als nadeel dat het kleurresultaat op uw haar enigszins kan afwijken van onze kleurenkaart.
Kies de juiste kleur voor uw haar
Deze kaart is slechts ter indicatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleent. Het uiteindelijke resultaat kan afwijken van de afbeelding.


 
Copyright Good Scents vof 2017.
All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu