Henna, een natuurlijke haarkleuring - Henné Color

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Henna, een natuurlijke haarkleuring

Henna informatie
Het positieve effect en de voordelen van henna

Chemische behandelingen, zoals haarverf, hebben vaak een negatief effect op uw haar; zeker nadat ze vaker worden toegepast. Zij beschadigen het haar en veroorzaken glansloos, futloos haar en gespleten punten. Henna daarentegen, is een weldadige haarkleuring, met een zeer positief effect op uw haar. Het geeft het haar een beschermende laag, die het haar voedt aan de binnenkant en schadelijke invloeden aan de buitenkant afstoot. Henna maakt uw haar veerkrachtig, vitaal, glanzend en vol van volume.


Gebruik

Henna helpt uw haar zich te herstellen van de negatieve effecten van gebruikte chemicaliën. Het kan keer op keer gebruikt worden, waardoor uw haar steeds gezonder zal worden en haar natuurlijke schoonheid kan behouden. Henna kan gebruikt worden op elk type haar.


Haarkleur

Terwijl chemische haarverf het haar kan kleuren in elke denkbare kleur, geeft henna een meer subtiel en speels resultaat. Het accentueert en verheldert uw eigen haarkleur, zodat het eindresultaat natuurlijk aandoet, en beter bij uw uitstraling past. Het is daardoor niet mogelijk met henna het haar lichter te maken, bijvoorbeeld om van brunette naar blondine te gaan, omdat Henné Color niet de agressieve chemische bleekmiddelen bevat die hiervoor nodig zijn.

 
Copyright Good Scents vof 2017.
All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu