Kleurenkaart henna poeder: welke haarkleur past bij mij? - Henné Color

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kleurenkaart henna poeder: welke haarkleur past bij mij?

Henna informatie > Henna poeder

Henna is een natuurprodukt. We spreken dan ook over een haarkleuring in plaats van haarverf. Het eindresultaat kan verschillen per persoon en zelfs per behandeling, omdat zaken als de natuurlijke haarkleur, de structuur van het haar en zelfs de gezondheidstoestand van de persoon tijdens de behandeling invloed uitoefenen op het resultaat. Op onze Kleurindicatie kaart kunt u zien welke kleuren voor u geschikt zijn, en een idee krijgen hoe het eindresultaat er bij u ongeveer uit zal zien.


Probeer eventueel eerst één lok, om het resultaat op uw haar te bepalen.


Grijs

Bij grijs haar is het resultaat afhankelijk van de hoeveelheid pigment die nog in het haar aanwezig is. Kleuren kunnen feller oplichten, of de kleur kan niet pakken, zodat het resultaat niet zichtbaar is. De best kleurende kleur voor grijs haar is over het algemeen de kleur bruin. Kleurt de hennapoeder bij u niet meer volledig? Dan kunt u de kleurcrème van Henné Color, ofwel de Crème Colorante, proberen. Deze kleurt beter op grijs haar.

Deze kleurenstaal geeft een indicatie van nieuwe haarkleur na gebruik van Henné Color henna poeder haarkleuring

Deze kaart is slechts ter indicatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleent. Het uiteindelijke resultaat kan afwijken van de afbeelding.


Terug naar de Henné Color henna poeder produkten


 
Copyright Good Scents vof 2017.
All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu